За Znih.bg

Znih.bg е мястото за изява и забавление на всички тинейджъри. Само тук може да се запознаете с нови приятели и да се съберете с целият клас. И не само, а дори да се запознаете и с феймъсите на България и да комуникирате с тях. А защо не и вие да станете феймъс и да спечелите дори безплатна фотосесия, организирана от Nik N. Photography

Едно от основните предимства на Znih.bg е именно безплатните фотосесии. Просто трябва да участвате в конкурсите Най-готин Зних модел и Най-добър бодибилдър и може да спечелите мечтаните снимки и то напълно безплатно! Можете да станете феймъс и да спечелите също безплатна фотосесия, като поддържате редовно своят профил и качвате често снимки.

И до като се изявявате и се показвате всеки ден с личните си снимки, можете да се забавлявате, като посещавате често лексикона си, където има различни игри, които още повече ви обвързват със сегашни и бъдещи приятели. Благодарение на лексикона си ще може да опознаете другите потребители, които ви посещават и дори да разберете колко наистина ви харесват.

Най-активните и готини профили ще имат възможност дори да получат интервю и да се представят през цяла България. Това е допълнително реклама за вас и това, което обичате да правите.

Ако се чувствате пък много сигурен в успеха си можете да организирате битки със своя снимка и чрез гласуване от всички потребители, както и от фейсбуук да се решава крайният победител.

Свободното си време може да прекарвате и в нашия форум, където да задавате своите въпроси, обсъждате теми, които ви интересуват или помагате на други потребители.