Общи условия

Правила и задължения на потребителите

1. Znih.bg е място за тинейджъри, които да прекарат своето свободно време в забавление, запознанства и самоизява. Само тук всеки тинейджър има реалната възможност да получи и безплатна фотосесия, а освен това да популяризира себе си чрез сниимки и профила си. Всякакви други дейности в сайта, които не се вписват в идеята на Znih.bg са забранени.

2. Качването на снимки, които са противоречащи на българското законодателство, както и на интернет етиката са строго забранени. Не могат да се използват и снимки на други автори, освен ако има изричното им позволение.

3. Znih.bg осигурява възможност за писането на коментари към лексикона и снимките, личен чат, както и писане на теми и отговори във форума. Спазването на добрият тон се стимулира и одобрява, а обидите и всякаква друга форма на агресия са забранени.

4. В Znih.bg всеки тинейджър може да рекламира себе си и да се популяризира, както сметне за добре, стига да не нарушава Правилата на сайта. Никой няма право да рекламира трета страна, освен ако не е редовен профил в Znih.bg или да извършва дейност с цел печалба на трети страни.

5. Всеки регистриран потребител има право да качва неограничен брой снимки, стига да не са еднакви или подобни, да са лично негови и да допринасят за общото развитие на сайта.

6. Писането във форума е задължително да бъде на кирилица!

7. При възникнал спор между двама и повече потребители е задължително използването на контактната форма за Връзка с нас, чрез, която всеки може да се свърже с администратора на сайта, който да реши възникналия спор.

Права и задължения на Znih.bg

1. Администраторите на Znih.bg имат право да изтриват профилите на всеки потребител без предупреждение, който е нарушил общите условия.

2. Znih.bg не носи отговорност, ако потребителя не може да зареди сайта, понеже няма добра интернет връзка или има каквито и да е технически проблеми, свързани със собствения му компютър.

3. Znih.bg осигурява постоянна връзка, но не отговаря, ако по технически причини бъде спрян достъпа до сайта и той временно не работи.

4. Znih.bg се задължава да осигури обратна връзка с администраторите на сайта, чрез Връзка с нас или Личните съобщения, ако има възникнал проблем и си запазва правото да не отговаря, ако изпратеното съобщение не е пълно, съдържа обиди, написано е с латински букви или други причини.

5. Предвид вида на сайта и това, че се изисква често да се описва проблема, като се посочват точни данни Znih.bg не е задължен да осигурява обратна връзка, чрез телефон или в офис на място, но се задължава да осигурява навременна обратна връзка, съгласно точка 4.

6. Znih.bg си запазва правото да променя и допълва общите условия, ако сметне това за необходимо.